Waarschuwing

Kan geen gebruiker vinden met ID: 1550
5 Comments

Lilian heeft een aantal jaren bij een bekende bank in Nederland gewerkt. In 2002 heeft zij het roer omgegooid en zich volledig gestort op haar creatieve kant. Het maken van boeketten, bloemstukjes en ander bloemwerk is haar lust en haar leven. Lees hier meer over haar. Wie is LiliVerde?

Kenmerken:

  • Goedlachs, chaotisch en vrolijk
  • Altijd te laat
  • Is gek op Italiaans eten
  • Heeft een hekel aan poetsen
  • Verbouwt het interieur in huis zowat elke maand
  • Niet de beste chauffeuse
  • Houdt van een glaasje rosé
  • Wilde vroeger kleuterjuf worden
  • Geboren en getogen in Limburg
  • Favoriete bloem: pioenroos

"Na mijn opleiding ADFA (Advanced Dutch Flower Arrangements) en de floristenopleiding organiseerde ik jarenlang workshops bloemschikken. Deelnemers die bij mij kwamen waren stuk voor stuk gek op bloemen, maar ze hadden een probleem: ze wisten niet wat ze moesten verzinnen. Daarvoor was ik er. Geen idee waar ik het vandaan haal, maar ik heb een doorlopende stroom aan creatieve inspiratie als het gaat om bloemschikken. Ik kan elke dag iets anders bedenken.
Enfin, de toestroom aan deelnemers werd zó groot dat ik het niet meer kon bolwerken, dus ik besloot te starten met online instructievideo's. Dat kindje groeide uit tot een internationaal product waar ik supertrots op ben."

Maar wie is LIliVerde?

 

Welkom bij LiliVerde online bloemschikken


Hier kun je terecht voor inspiratie en instructies over het maken van bloemstukken voor elk seizoen en elke gelegenheid. Het concept is simpel: je meldt je aan en direct krijg je toegang tot honderden bloemschikvideo's inclusief boodschappenlijstjes. Bovendien ontvang je elke twee weken een verse video in je mail. LiliVerde kan je ook helpen bij het leveren van de bloemen of decospullen. Na je inkopen hoef je alleen maar de video te volgen en voor je het weet staat er een exclusief bloemstuk voor je neus. Hoe groen zijn jouw vingers?

bloemschikken met liliverde bloemschikken met liliverde

De stijl van Lilian


"Ik hou van romantische bloemstukken met een vleugje modern. Elk bloemstuk is uniek en onderscheidend. Ik gebruik graag natuurlijke materialen zoals riet of hout, maar ik werk ook met vilt en kleurrijke decoratiematerialen. Bij de bloemen kijk ik naar de houdbaarheid en naar het seizoen. In de lente zijn er veel ranonkels, in de zomer pioenrozen en hortensia's, in de herfst gebruik ik veel besjes, zaaddozen en verkleurde bladeren (mijn favoriete bloemschikseizoen!) en in de winter is er het kerstgroen. Dan maak ik een kerstkrans of kerststuk.

 

Bloemmissie


De missie van LiliVerde is het mooier maken van de wereld met bloemen. Bloemen geven kleur en sfeer in je woning. Als je dat combineert met een passie voor creativiteit, ben jij degene die op het feestje een zelfgemaakt exclusief bloemstuk meeneemt... hoe leuk is dat!
Het is de taak van LiliVerde om iedereen te leren zelf de mooiste creaties te maken middels bloemschikken.

 

 

"Een huis zonder bloemen is als een lichaam zonder ziel"

 

 

Zo werkt het het bloemschikken met video's. 

 

logo met lilian

Say something here...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Mets Van Dijk · 1 years ago
  • This commment is unpublished.
    Lilian Brouns · 2 years ago
    @Marinette Rigo Hoi Marinette, je bent nog altijd lid van LiliVerde dus het is je niet tegengevallen om lid te zijn. Hopelijk geniet je vaak van de stukken. Misschien ben je nu al beter in bloemschikken dan ik. Veel (na)maken met goede uitleg helpt daar zeker bij.
  • This commment is unpublished.
    Lilian Brouns · 2 years ago
    @Irma Karsten Hoi Irma, ik zie je reactie en foto nu pas, wat leuk dat je je gemaakte stuk hier geplaatst hebt. Het ziet er top uit en zo zie je maar dat het niet altijd duur hoeft te zijn als je iets maakt. Het ziet er prachtig uit en vooral blijven genieten van het bloemschikken.
  • This commment is unpublished.
    Lilian Brouns · 2 years ago
    Hi Jolien, Wat een mooie reactie van je over LiliVerde. Dankjewel voor je mooie woorden. Je bent idd al heel lang lid van LiliVerde en dat vinden wij helemaal geweldig. Ook super leuk dat je een foto van je gemaakte stuk hebt toegevoegd en met recht mag je op dit stuk trots zijn. Het is een prachtig bloemstuk. Dat je nog lang van het maken van bloemstukken samen met LiliVerde mag genieten.
  • This commment is unpublished.
    · 2 years ago
    Sinds een aantal jaren ben ik geabonneerd op Lillians video's , en ik blijf enthousiast over de altijd weer leuke video's.
    Er zit altijd weer iets vernieuwends en leuke tips en weetjes in, de video's zijn leerzaam en alles worden goed en duidelijk uitgelegd,
    Dus ook nu weer een heel leuk en bijzonder Paasstuk gemaakt, en ik ben er best wel heel trots op !
  • This commment is unpublished.
    Irma Karsten · 2 years ago
    Onder het genot van een heerlijke wandeling veel blad verzameld. Met bijna puur natuur al een mooi stuk.
  • This commment is unpublished.
    Marinette Rigo · 3 years ago
    Je bloemstukken zijn wondermooi.Vooraleer ik dat in mijn vingers heb,zal het nog wel even duren.
  • This commment is unpublished.
    Lilian · 3 years ago
    @Hilde Pelsemaker Hallo Hilde, wij werken niet meer samen met Decoflorall. Zij hadden heel veel materialen die ik gebruik niet meer en wilden ze ook niet meer inkopen. Daarom zijn we zelf de materialen gaan verkopen. Staat ook bij de boodschappenlijstjes en hebben we ook in diverse mails doorgegeven. Bij de stukken staat nu ook dat je bij ons kunt informeren en eventueel bestellen. De code voor bij Decoflorall is er niet meer.

    mvg Lilian
  • This commment is unpublished.
    Hilde Pelsemaker · 3 years ago
    Dag Lili
    Ik vind mijn weg hier niet meer, alle links zijn verdwenen om rechtstreeks bij decofloral te bestellen.
    Blijkbaar kan ik nog steeds een kortingscode gebruiken bij hen, welke is dat dan ? GREENDECEMBER is het niet, werkt niet.
    Kan je me verder helpen ? Grt H

+31625244331 info@liliverde.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | KVK 14108829

 images