Geen mails?

Ontvang je geen mails van me wanneer er een nieuwe video uitkomt?

Ben je lid? Stuur dan een mail naar lilian@liliverde.nl, dan kijken we het na.

Ben je nog geen lid? Klik dan hier onder om je te registreren en ontvang direct een GRATIS video.

Ja, stuur me alvast de GRATIS video.

Log in om de video's te bekijken

Hier staan alle DIY video's.

Bloemenhart op berken drie poot

Welkom bij mijn nieuwste creatie, een betoverende DIY instructievideo gehuld in romantische wittinten, geïnspireerd door de weelderige schoonheid van Bridgerton (serie op Netflix). Met een dans van Trosrozen, Trosanjers, sierlijke Distels, bedwelmende Zuidewindlelies, zachte gips en weelderige Hortensia's, hebben we een florale symfonie gecreëerd die rechtstreeks uit een tijdloos verhaal lijkt te komen. Ik noem hem het bloemenhart op berken drie poot.

1 Comment
Zwevend voorjaarsnest bloemstuk

Welkom bij mijn nieuwe instructievideo! In deze laat ik je zien hoe je een prachtige, lieflijke krans op jute ring kunt maken. Deze krans is opgemaakt met allerlei kleine bloemen, zoals Tanacetum, Zeeuws knoopje, trosroosjes en trosanjers. Ik heb ook kleine boeren hortensia's en het zeer schattige Trilgras Briza toegevoegd voor een speels en luchtig effect.

1 Comment
Vintage bloemenhoed toren bloemstuk

Betoverende elegantie en de kunst van zelfexpressie komen samen in onze nieuwste DIY instructievideo, waar we je stap voor stap begeleiden bij het creëren van een betoverend bloemenpracht-tasje, dat niet alleen als een prachtig accessoire dient, maar ook als een adembenemend element voor bruiden die streven naar tijdloze schoonheid op hun grote dag.

4 Comments
Bloemenketting voor moederdag

Moederdag staat weer voor de deur, een dag om onze moeders te eren en te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Daarom maken we dit jaar een bijzondere moederdag DIY instructievideo. We maken samen een bloemenketting voor moederdag.

2 Comments
Voorjaar bloemen kandelaar

Een kandelaar opmaken in voorjaar met voorjaarsbolletjes en een mix van sterke en fragiele bloemen. In deze video leg ik je uit hoe je deze voorjaar bloemen kandelaar eenvoudig zelf kunt maken.

1 Comment
Bloemstuk met wollen muts

De winter kan koud en guur zijn, maar met dit bloemstuk heb je daar geen last van. Met het zelfgemaakte mutsje bovenop het stuk kun je de kou trotseren. In deze DIY instructievideo wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je het bloemstuk met wollen muts zelf kunt maken.

1 Comment
Kerstbol of kerstboom in roodtinten

Na de kerst is het huis vaak in een keer leeg en kaal. Een beetje saai zelfs. Met dit feestelijk tafelstuk kun je dit veranderen. Je maakt je huis weer gezellig. In deze DIY instructievideo leg ik je uit hoe je dit originele tafelstuk zelf kunt maken.

1 Comment

+31625244331 info@liliverde.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | KVK 14108829

 images